Saen Bouw en Ontwikkeling is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in projectmanagement, detachering & recruitment in de bouw- en vastgoedsector. 

 

Saen Bouw en Ontwikkeling is in februari 2020 opgericht.

 

Selver Sarikaya (de oprichter) werkt sinds 2007 voor verschillende gemeenten. Zij heeft gewerkt als juridisch medewerker milieu, senior medewerker klantcontact vergunningen, kwaliteitsmanager handhaving, vergunningverlener en als coördinator vergunningen. De ervaring die zij heeft opgebouwd met wet- en regelgeving is ruim.
Acht jaar lang heeft zij gewerkt als 'senior medewerker klantcontact vergunningen'. Zij ontving burgers en bedrijven aan de balie van de gemeente om hun bouwplannen te bespreken. Haar ervaring is dat de regels heel moeilijk te begrijpen zijn voor de klanten.

 

Waarom is Saen Bouw en Ontwikkeling opgericht? 

De wet- en regelgeving is te complex voor de klanten. Er worden vaak dure bouwtekeningen gemaakt voor kansloze aanvragen. De klanten zijn afhankelijk van bouwtekenbureau's die niet in voldoende mate op de hoogte zijn van de (ruimtelijke) wet- en regelgeving. 

Wij willen het verschil maken en voordat u hoge kosten maakt uw slagingskansen in kaart te brengen. 

 

Missie
‘Complexe wet- en regelgeving eenvoudig maken voor de klanten’.

 

Visie
'Het grootste bouwadviesbureau van Noord Holland worden'.