Vacature startende Zzp´er Bouw

 

Wat houdt de functie in?

Als startende bouwvakker maak je deel uit van ons hechte team, waarin je de mogelijkheid krijgt om je vaardigheden te ontwikkelen en te groeien. Onze specialiteit ligt in de afbouwfase van diverse projecten, met een focus op het nauwkeurig afwerken van wanden en plafonds.

 

Wie ben jij?

  • Geen ervaring vereist: We verwelkomen zowel kandidaten zonder ervaring als zij die al wat ervaring hebben in de bouwsector. Ons doel is om jou de nodige training en begeleiding te bieden om te gedijen in deze rol.

  • Leergierig en handig: We zoeken naar kandidaten die enthousiast zijn om te leren en die handig zijn. Je moet bereid zijn om nieuwe vaardigheden aan te leren en om te gaan met diverse taken binnen het afbouwproces.

 

Wat we bieden:

  • Opleidingsmogelijkheden: We investeren in jouw groei en ontwikkeling door middel van trainingen en begeleiding on-the-job. Je krijgt de kans om verschillende aspecten van het bouwvak te leren en je vaardigheden verder te verfijnen.

  • Een dynamische werkomgeving: Bij ons werk je in een team waarin samenwerking en communicatie centraal staan. Je zult deel uitmaken van diverse projecten en krijgt de kans om jezelf te bewijzen in verschillende situaties.

  • Marktconforme beloning: We bieden een competitief salaris dat past bij jouw ervaringsniveau en prestaties. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor groei en vooruitgang binnen ons bedrijf.

Kortom, als startende bouwvakker bij ons bedrijf krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen, je vaardigheden te ontwikkelen en een solide basis te leggen voor een succesvolle carrière in de bouwsector.

 

Hoe te solliciteren:

Ben jij de vakkundige startende Zzp'er in de bouw die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Saenbouw@outlook.com, onder vermelding van "Sollicitatie Startende Zzp'er bouw". We kijken ernaar uit om van je te horen en jou te verwelkomen in ons team!